Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

hakkında şirket haberleri Suni çimin ham maddesi nedir?

Sertifika
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Müşteri yorumları
E-posta yoluyla gerçekten duyarlılar ve tüm sorularımı yanıtladılar. Ve suni çim oldukça güzel ve gerçek görünüyor. Hemen alıcılarımla iletişime geçeceğim!

—— ABD'den müşteri

Sunny Grass'tan dördüncü siparişim. Müşterilerimin hepsi memnun. Ve bu mükemmel tedarikçiyi bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yanıt sürelerinin harika olduğunu ve teslimatın hemen yapıldığını söylemeliyim!

—— Canana'dan Müşteri

Sunny Grass'tan Henry sayesinde müşterilerim için doğru renkte çim çimi harika bir fiyata aldım. Tüm sorularıma cevap verdi ve her endişemi çözdü. Bir sonraki büyük sipariş için kesinlikle onunla iletişime geçeceğim!

—— BAE'den Müşteri

2016'dan beri Sunny Grass ile çalışıyoruz ve onlar bizim en iyi ortağımız. Çim ve servis konusunda profesyoneller, bu da işimiz için bize çok yardımcı oluyor. Herhangi biriniz fabrika doğrudan fiyatlarıyla çim satın almak istiyorsanız, size önerebileceğimiz en iyi şey onlar.

—— Meksika'dan müşteri

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Suni çimin ham maddesi nedir?
hakkında en son şirket haberleri Suni çimin ham maddesi nedir?

Bugün suni çimin ham maddesinden bahsedeceğiz.

 

Suni çim, elyaf, destek ve kaplama olmak üzere üç bileşenden oluşur.

Yapay elyaf için hammaddeler polietilen (PE), polipropilen (PP) ve poliamiddir (Naylon).Yaşlanma karşıtı, UV önleyici, farklı renkler ve diğer katkı maddelerini eklemek gerekir.

Spor çiminin elyafı polietilen(PE), peyzaj çiminin sazlığı ise polipropilen(PP) olacaktır.Ancak yeni nesil ürünlerde tek malzeme kullanılmıyor.Polietilen ve polipropilen nedeniyle her biri farklı özelliklere sahiptir.Bu yüzden bu malzemeleri bilimsel oranlar uygulayarak karıştırmalıyız.İdeal performansa sahip bir elyaf üretmek.

 

Futbol çimi, daha iyi yaşlanma direnci elde etmek için büyük miktarlarda polietilen kullanır.Peyzaj çimlerinin sazları, esnekliği artırmak için polipropilen kullanır.Binlerce deney ve ayarlamadan sonra elyafımızın performansı mükemmel.

 

destek

Destek genellikle polipropilenden yapılır ve suni çim döşendikten sonra üzerine güneş parlamaz.Bu nedenle, elyaf kullanılamayacak kadar eskidiğinde destek hala bozulmamış olacaktır.

 

Kaplama

Stiren-butadien kauçuk ve poliüretan olmak üzere iki çeşit kaplama vardır.Stiren-butadien kauçuk en çok kullanılan kaplama yöntemidir.Yine de poliüretan kaplama, büyük çekme kuvveti ile bilinir ve çok dost canlısıdır.Hangisini seçmeli?Satış temsilcimize sorun.

 

UYARI

 

Lütfen suni çim almayı planlarken düşük fiyatlı ürünler konusunda çok dikkatli olunuz.Nedeni basit.Fabrika, ancak üretim maliyeti de düşük olduğunda düşük fiyatlı ürünler satmaktadır.Düşük maliyet genellikle geri dönüştürülmüş PE ve PP gibi sorunlu malzemelerin kullanılmasını gerektirir.Bu ham maddelerin içermemesi gereken neleri içerdiğini tam olarak bilemeyiz.Ancak çimin yaşı ve ortamı üzerinde kesinlikle olumsuz etkileri olacaktır.

 

Sunny Grass, 1992 yılında suni çim araştırma ve geliştirme, üretim ve satışı konusunda uzmanlaşmış olarak kurulmuştur.SG Turf olarak,suni çim ürünleriher gün.Her ayrıntıya dikkat etmekte ve yüksek kaliteli suni çim sağlamakta ısrar ediyoruz.Seçenekleri gözden geçirebilmemiz ve size ÜCRETSİZ fiyat teklifi verebilmemiz için bizimle iletişime geçin.

Pub Zaman : 2019-08-21 13:39:06 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Sunny Grass Co.,Ltd

İlgili kişi: Mr. Henry

Tel: 008613771370765

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)