Bericht versturen
Thuis

Sunny Grass Co.,Ltd kwaliteitscontrole

Certificaat
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Zij zijn werkelijk ontvankelijk via e-mail en beantwoordden al mijn vragen. En het kunstmatige gras kijkt vrij aardig en echt. Het gaan mijn kopers direct contacteren!

—— Klant van de V.S.

Het is mijn vierde keer om van Sunny Grass opdracht te geven tot. Mijn klanten zijn tevreden allen. En ik voel zo gelukkig om deze perfecte leverancier te vinden. Moet zeggen hun reactietijd verbazend was en de levering juist was!

—— Klant van Canana

Kreeg het juiste gras van het kleurengras voor mijn klanten aan een grote prijs, dankzij Henry van Sunny Grass. Hij beantwoordde al mijn vragen en loste elke zorg op. Ik zal hem absoluut voor de volgende grote orde contacteren!

—— Klant van de V.A.E

Sinds 2016 werkten wij met Sunny Grass, en zij zijn onze beste partner. Zij zijn professioneel met gras en de dienst, die ons een partij voor onze zaken helpt. Om het even welk van u willen ot kopen gras met fabrieks directe prijzen, zijn zij het beste dat wij aan u kunnen adviseren.

—— Klant van Mexico

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Van Garen die, Gras turfting, die aan Gebeëindigd kunstmatig gras met een laag bedekken maken. Elke stap hebben wij professionele QC om kwaliteit strickly te inspecteren. Om onze klanten beste kwaliteitsproduct enkel te geven en betrouwbare leverancier van kunstmatig gras te zijn.

 

De kwaliteitscontrole benadrukt het testen van producten om tekorten aan het licht te brengen en rapportering aan beheer die het besluit nemen om productversie toe te staan of te ontkennen, terwijl de kwaliteitsborging probeert om te vermijden of, minstens te minimaliseren productie (en bijbehorende processen) te verbeteren en te stabiliseren, kwesties die tot het tekort in de eerste plaats leidden. Voor het contractwerk, in het bijzonder het werk door overheidsinstellingen wordt toegekend, zijn de kwaliteitscontrolekwesties onder de hoogste redenen om geen contract te vernieuwen dat.

 

Sunny Grass Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0Sunny Grass Co.,Ltd kwaliteitscontrole 1

Certificaten
 • China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:A001T13702025001-1A1

  Scope / Range:Artificial Turf

  Uitgegeven door:CE

 • China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten

  Standaard:SGS

  Aantal:XMHG1501000253OT

  Uitgiftedatum:2015-03-03

  Scope / Range:Artificial Turf

  Uitgegeven door:SGS-CSTC

 • China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten

  Standaard:CNAS

  Aantal:DG512022574PQM

  Scope / Range:Artificial Grass Manufacturing

  Uitgegeven door:CNAS Quality

 • China Sunny Grass Co.,Ltd certificaten

  Standaard:SIRA

  Scope / Range:Artificial Grass Manufacturing

  Uitgegeven door:SIRA Certification

Contactgegevens
Sunny Grass Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Henry

Tel.: 008613771370765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)