Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Τα γεγονότα της τεχνητής υποστήριξης χλόης

Πιστοποίηση
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ανταποκρίνονται πραγματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Και η τεχνητή χλόη φαίνεται αρκετά συμπαθητική και πραγματική. Μετάβαση να έρθουν σε επαφή με οι αγοραστές μου αμέσως!

—— Πελάτης από τις ΗΠΑ

Είναι την τέταρτη φορά μου να διατάξω από την ηλιόλουστη χλόη. Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν. Και αισθάνομαι τόσο τυχερός να βρώ αυτόν τον τέλειο προμηθευτή. Πρέπει να πείτε ο χρόνος απόκρισής ότι τους ήταν καταπληκτικός και η παράδοση ήταν ευθεία!

—— Πελάτης από Canana

Πήρε τη σωστή τύρφη χλόης χρώματος για τους πελάτες μου σε μια μεγάλη τιμή, χάρι στο Henry από την ηλιόλουστη χλόη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και έλυσε κάθε ανησυχία. Σίγουρα θα τον έρθω σε επαφή με για την επόμενη μεγάλη διαταγή!

—— Πελάτης από τα Ε.Α.Ε.

Από το 2016 εργαστήκαμε με την ηλιόλουστη χλόη, και είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Είναι επαγγελματικοί με τη χλόη και την υπηρεσία, η οποία μας βοηθά πολλή για την επιχείρησή μας. Οποιοιδήποτε από σας θέλουν ot αγοράζουν τη χλόη με τις άμεσες τιμές εργοστασίων, είναι το καλύτερο που μπορούμε να συστήσουμε σε σας.

—— Πελάτης από το Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τα γεγονότα της τεχνητής υποστήριξης χλόης
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα γεγονότα της τεχνητής υποστήριξης χλόης

Η τεχνητή υποστήριξη τύρφης είναι το υλικό που κρατά τις λεπίδες (νήμα) σε ισχύ. Η υποστήριξη αποτελείται από την αρχική και δευτεροβάθμια υποστήριξη. Είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά ενός τεχνητού συστήματος τύρφης.

Αρχική υποστήριξη

Η αρχική υποστήριξη είναι χαρακτηριστικά ένα ή περισσότερα στρώματα του υφαμένου ή μη υφανθε'ντος υφάσματος. Το ύφασμα γίνεται από τον υψηλής αντοχής πολυεστέρα ή το πολυπροπυλένιο. Οι τεχνητές ίνες χλόης σχηματίζονται τούφες σε αυτήν την υποστήριξη στις σειρές.

Η αρχική υποστήριξη επιτρέπει στις συνθετικές ίνες χλόης για να σχηματιστεί τούφες στο υλικό στις σειρές και διευκολύνει τη συρραφή μεταξύ των τεχνητών επιτροπών χλόης.

Έχουμε τρεις τύπους αρχικών υποστηρίξεων:
1. Ύφασμα πολυπροπυλενίου ενός στρώματος + καθαρό ύφασμα ενός στρώματος
2. Μη υφανθε'ν ύφασμα στρώματος πολυπροπυλενίου fabric+ ενός στρώματος μόνο
3. Δύο στρώματα των υφασμάτων πολυπροπυλενίου

Δευτεροβάθμια υποστήριξη

Οι δευτεροβάθμιες υποστηρίξεις χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν μόνιμα την τούφα και για να προσθέσουν τη σταθερότητα στο τεχνητό σύστημα τύρφης. Αυτή η υποστήριξη αναφέρεται συχνά ως «επίστρωμα λατέξ» ή «επίστρωμα πολυουρεθάνιου». Αυτά είναι τα δύο δημοφιλέστερα επιστρώματα χρησιμοποιούμενα. Οι περισσότεροι κατασκευαστές θα ντύσουν ολόκληρο το πίσω μέρος της επιφάνειας και θα το διατρυπήσουν έπειτα για λόγους αποξηράνσεων.

Όπως αναφέρεται ανωτέρω, υπάρχουν δύο κοινά υλικά επιστρώματος:
1. Λατέξ
2. Πολυουρεθάνιο

Και το λατέξ και ντυμένες οι πολυουρεθάνιο υποστηρίξεις είναι αρκετά ισχυρά, και τα περισσότερα από τα τεχνητά προϊόντα χλόης στην αγορά είναι εφαρμοσμένο επίστρωμα λατέξ. Αλλά η υποστήριξη πολυουρεθάνιου είναι καλύτερη και σε μια υψηλότερη τιμή επίσης.

Οφέλη ντυμένης της πολυουρεθάνιο υποστήριξης:
1. Το επίστρωμα πολυουρεθάνιου παρέχει μια μεγαλύτερη αντίσταση δακρυ'ων των νημάτων επειδή το πολυουρεθάνιο διαπερνά τις ίνες πιό ομοιόμορφα και διανέμεται πιό ομοιόμορφα.
2. Οι ιδιότητες του πολυουρεθάνιου παραμένουν σταθερές με τον καιρό, ακόμη και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Δεν θρυμματίζεται ή δεν επιδεινώνεται.
3. Η μεταφορά και η εγκατάσταση του πολυουρεθάνιου υποστήριξαν την τεχνητή τύρφη είναι λίγο ευκολότερες επειδή είναι μειωμένο βάρος.

Γιατί είναι η υποστήριξη τόσο σημαντική;

Η υποστήριξη κρατά τις λεπίδες χλόης σε ισχύ, αποτρέποντας τις από την εξαγωγή και δίνει τη δύναμη και τη διάρκεια χλόης.

Όπως έχουμε μάθει, η τεχνητή διαδικασία παραγωγής χλόης περιλαμβάνει:① ράψιμο των λεπίδων (νήμα) σε μια υποστήριξη, λατέξ ② Aplly ή επίστρωμα πολυουρεθάνιου.

Η υποστήριξη είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα του προϊόντος τύρφης. Η επιλογή μιας τεχνητής χλόης με μια χαμηλής ποιότητας υποστήριξη μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα πιθανά προβλήματα.

Μπορεί να προκαλέσει την προφανή απώλεια νήματος, με το οποίο οι ίνες γίνονται αποσυνδεμένες από την υποστήριξη. Αυτό θα οδηγήσει σε έναν σωρό που λεπταίνει σταδιακά με τον καιρό.

Η ποιότητα της υποστήριξης είναι ένα από τα κύρια factoers που έχουν επιπτώσεις στο τεχνητό κόστος χλόης. Μερικοί κατασκευαστές πωλούν τις τεχνητές χλόες τους σε μια πολύ φτηνή τιμή είναι με τη μείωση του ποσού λατέξ (ή πολυουρεθάνιου) που χρησιμοποιείται στο δευτεροβάθμιο στρώμα του υποστηρίζοντας υλικού τους. Είναι της τεχνητής χλόης ένας εύκολος τρόπος τις δαπάνες και οι περισσότεροι καταναλωτές δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτό, δεδομένου ότι η υποστήριξη δεν θα φανεί απαραιτήτως καθόλου διαφορετική από αυτήν καλής ποιότητας.

Μια υποστήριξη καλής ποιότητας πρέπει να έχει μια υψηλή ποσότητα λατέξ παρούσα. Όσο υψηλότερη η ποσότητα λατέξ/πολυουρεθάνιου, τόσο ισχυρότερη η υποστήριξη θα είναι και η λιγότερη πιθανότητα εκεί θα είναι από την που σπάζει, που ραγίζει ή του δύο στρώμα που χωρίζει εξ ολοκλήρου.

Η ηλιόλουστη υποστήριξη χλόης μπορεί να συναντήσει τον υψηλότερο βιομηχανικά τυποποιημένο. Παρέχουμε τη στερεά εξουσιοδότηση και για το νήμα και για την υποστήριξη. Στην τύρφη SG, εργαζόμαστε με τα τεχνητά προϊόντα χλόης κάθε μέρα. Επιμένουμε να δώσουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και την παροχή υψηλή - ποιοτική τεχνητή χλόη. Μας ελάτε σε επαφή με έτσι μπορούμε να πάμε πέρα από τις επιλογές και να σας δώσουμε ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ απόσπασμα σε.

Χρόνος μπαρ : 2020-06-10 16:11:13 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Grass Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: 008613771370765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)