Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

hakkında şirket haberleri Suni Çim Altlığın Gerçekleri

Sertifika
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Müşteri yorumları
E-posta yoluyla gerçekten duyarlılar ve tüm sorularımı yanıtladılar. Ve suni çim oldukça güzel ve gerçek görünüyor. Hemen alıcılarımla iletişime geçeceğim!

—— ABD'den müşteri

Sunny Grass'tan dördüncü siparişim. Müşterilerimin hepsi memnun. Ve bu mükemmel tedarikçiyi bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yanıt sürelerinin harika olduğunu ve teslimatın hemen yapıldığını söylemeliyim!

—— Canana'dan Müşteri

Sunny Grass'tan Henry sayesinde müşterilerim için doğru renkte çim çimi harika bir fiyata aldım. Tüm sorularıma cevap verdi ve her endişemi çözdü. Bir sonraki büyük sipariş için kesinlikle onunla iletişime geçeceğim!

—— BAE'den Müşteri

2016'dan beri Sunny Grass ile çalışıyoruz ve onlar bizim en iyi ortağımız. Çim ve servis konusunda profesyoneller, bu da işimiz için bize çok yardımcı oluyor. Herhangi biriniz fabrika doğrudan fiyatlarıyla çim satın almak istiyorsanız, size önerebileceğimiz en iyi şey onlar.

—— Meksika'dan müşteri

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Suni Çim Altlığın Gerçekleri
hakkında en son şirket haberleri Suni Çim Altlığın Gerçekleri

Suni çim desteği, bıçakları (ipliği) yerinde tutan malzemedir.Destek, birincil ve ikincil destekten oluşur.En önemlilerinden birisuni çim sisteminin bileşenleri.

Birincil Destek

Birincil arkalık tipik olarak bir veya daha fazla dokuma veya dokuma olmayan kumaş katmanıdır.Kumaş, yüksek mukavemetli polyester veya polipropilenden yapılmıştır.Suni çim lifleri, sıralar halinde bu arkalık içine püsküllenir.

Birincil destek, sentetik çim liflerinin malzemeye sıralar halinde püsküllenmesini sağlar ve suni çim paneller arasındaki dikişi kolaylaştırır.

Üç tür birincil desteğimiz var:
1. Tek katmanlı polipropilen kumaş + Tek katmanlı net kumaş
2. Tek kat polipropilen kumaş + Tek kat dokunmamış kumaş
3. İki kat polipropilen kumaş

İkincil Destek

İkincil astarlar, tutamı kalıcı olarak sabitlemek ve suni çim sistemine stabilite eklemek için kullanılır.Bu destek genellikle "lateks kaplama" veya "poliüretan kaplama" olarak adlandırılır.Bunlar kullanılan en popüler iki kaplamadır.Çoğu üretici, yüzeyin tüm arkasını kaplar ve ardından drenaj amacıyla deler.

Yukarıda bahsedildiği gibi, iki yaygın kaplama malzemesi vardır:
1. Lateks
2. Poliüretan

Hem lateks hem de poliüretan kaplı tabanlar yeterince güçlüdür ve piyasadaki suni çim ürünlerinin çoğuna lateks kaplama uygulanır.Ancak poliüretan destek daha iyi ve aynı zamanda daha yüksek bir fiyata.

Poliüretan kaplı desteğin faydaları:
1. Poliüretan kaplama, ipliklerin daha yüksek bir yırtılma direnci sağlar çünkü poliüretan elyaflara daha eşit bir şekilde nüfuz eder ve daha eşit dağılır.
2. Poliüretanın özellikleri aşırı hava koşullarında bile zamanla sabit kalır.Ufalanmaz veya bozulmaz.
3. Poliüretan destekli suni çimin nakliyesi ve montajı biraz daha kolaydır çünkü ağırlığı düşüktür.

Destek Neden Bu Kadar Önemli?

Destek, çim bıçaklarını yerinde tutar, dışarı çekilmelerini önler ve çime güç ve dayanıklılık verir.

Öğrendiğimiz gibi suni çim üretim süreci şunları içerir: ① bıçakların (iplik) bir desteğe dikilmesi, ② Aplly lateks veya poliüretan kaplama.

Destek, çim ürününün kalitesini belirleyen ana faktörlerden biridir.Düşük kaliteli arkalıklı bir suni çim seçmek, birkaç olası soruna yol açabilir.

Belirgin iplik kaybına neden olabilir, bu sayede lifler destekten ayrılır.Bu, zamanla kademeli olarak incelen bir yığınla sonuçlanacaktır.

Destek kalitesi, suni çim maliyetini etkileyen ana faktörlerden biridir.Bazı üreticiler, suni çimlerini çok ucuz bir fiyata satıyorlar; bu, destek malzemelerinin ikincil katmanında kullanılan lateks (veya poliüretan) miktarını azaltmaktır.Bu, maliyetleri düşürmenin kolay bir yoludur ve çoğu tüketici bunu anlayamaz, çünkü altlık mutlaka kaliteli suni çimden farklı görünmeyecektir.

Kaliteli bir destek, yüksek miktarda lateks içermelidir.Lateks/poliüretan miktarı ne kadar yüksek olursa, destek o kadar güçlü olur ve kırılma, çatlama veya iki tabakanın tamamen ayrılması ihtimali o kadar az olur.

Sunny Grass mesnet, en yüksek endüstri standardını karşılayabilir. Hem iplik hem de mesnet için sağlam garanti veriyoruz.SG Turf olarak her gün suni çim ürünleri ile çalışıyoruz.Her ayrıntıya dikkat etmekte ve yüksek kaliteli suni çim sağlamakta ısrar ediyoruz.Seçenekleri gözden geçirebilmemiz ve size ÜCRETSİZ fiyat teklifi verebilmemiz için bizimle iletişime geçin.

Pub Zaman : 2020-06-10 16:11:13 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Sunny Grass Co.,Ltd

İlgili kişi: Mr. Henry

Tel: 008613771370765

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)