Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

hakkında şirket haberleri Kış Aylarında Suni Çim Bakımının İpuçları

Sertifika
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Müşteri yorumları
E-posta yoluyla gerçekten duyarlılar ve tüm sorularımı yanıtladılar. Ve suni çim oldukça güzel ve gerçek görünüyor. Hemen alıcılarımla iletişime geçeceğim!

—— ABD'den müşteri

Sunny Grass'tan dördüncü siparişim. Müşterilerimin hepsi memnun. Ve bu mükemmel tedarikçiyi bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yanıt sürelerinin harika olduğunu ve teslimatın hemen yapıldığını söylemeliyim!

—— Canana'dan Müşteri

Sunny Grass'tan Henry sayesinde müşterilerim için doğru renkte çim çimi harika bir fiyata aldım. Tüm sorularıma cevap verdi ve her endişemi çözdü. Bir sonraki büyük sipariş için kesinlikle onunla iletişime geçeceğim!

—— BAE'den Müşteri

2016'dan beri Sunny Grass ile çalışıyoruz ve onlar bizim en iyi ortağımız. Çim ve servis konusunda profesyoneller, bu da işimiz için bize çok yardımcı oluyor. Herhangi biriniz fabrika doğrudan fiyatlarıyla çim satın almak istiyorsanız, size önerebileceğimiz en iyi şey onlar.

—— Meksika'dan müşteri

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Kış Aylarında Suni Çim Bakımının İpuçları
hakkında en son şirket haberleri Kış Aylarında Suni Çim Bakımının İpuçları

bir ofev sahiplerinin suni çimi seçmesinin birçok nedeniinci içinçimleri, yıl boyunca dayanıklılığıdır.Sıcaklık ne olursa olsun ve nerede yaşarsanız yaşayın, yeşil, yemyeşil bir çimin görünümünün ve verdiği hissin tadını çıkarabilirsiniz.Suni çim nispeten az bakım gerektirse de, sentetik çiminizin en iyi şekilde görünmesini sağlamanın anahtarı, kış aylarında bu basit ipuçlarını takip etmektir.

ÖÇimlerinizi Sabitleyen Çivileri Kontrol Edin

Mevsimlerin doğal değişiminin üzerinde hafif bir etkisi olabilir. çimlerinizi korumak için kullanılan malzemelertabanına.Kış gelmeden önce, çimlerinizin sıkıca sabitlendiğinden emin olun ve gerektiği kadar çivi ekleyin.

ÖGerektiğinde Kalıntıları Temizleyin

Sonbahar kışa dönerken, ağaçların yapraklarını değiştirip döktüğünü görebilirsiniz.Çimlerinizi döküntülerden uzak tutmak için birkaç haftada bir hızlı bir fırçalayın.

ÖHareketlerine dikkat et

suni çim teklifsharika performans ve oldukça esnekin hemen hemen her türlü hava koşulunda, ancak aşırı soğuk liflerin don nedeniyle kırılgan veya kaygan hale gelmesine neden olabilir.Hava donma noktasının altına düştüğünde çimlerinizde dikkatli bir şekilde yürüyün.

ÖKarın Doğal Olarak Erimesine İzin Verin

Suni çim ile ilgili harika şeylerden biri de kardan veya dondurucu yağmurdan etkilenmemesidir.Çimleriniz hafif bir kar tozu alırsa, doğal olarak erimesine izin verin.

Daha hızlı erime için karın üzerine ılık su dökün.Sıcaklıklar donma noktasının altındaysa, birkaç eski temizlik bezini veya bezini kurutucuya koyun ve ısıtın, ardından karın üzerine koyun.Tuz kullanmak karın daha hızlı erimesine yardımcı olabilir ve liflere zarar vermesi olası değildir, ancak tuz kalıntısıalt tabanda birikmekve çiminizin drenaj etkisine müdahale edin.

ÖDikkatli Kürek

Erimeyi doğal olarak zorlaştıracak büyük miktarlarda karla karşılaşırsanız, dikkatli bir şekilde kürek çekin.Plastik bir kürek kullanın ve çimin kendisinden en az dört inç uzakta durmaya çalışın.

Liflere daha kolay zarar verebileceklerinden metal kürek kullanmayın.Ve küreği liflerin üzerinden tırmıklamamaya çalışın.

ÖZevk almak!

Suni çimler, en aşırı koşullarda bile kar ve buzun erimesinin rengi veya görünümü bozmamasını garanti eden drenaj sistemleriyle, elementlere dayanacak şekilde yapılmıştır.Biraz çaba harcayarak, baharın erimesinden sonra sizi neyin beklediği konusunda endişelenmenize gerek kalmadan harikalar diyarının keyfini çıkarma şansına sahip olacaksınız.

 

Sunny Grass Suni Çim, hayalinizdeki arka bahçe deneyimi için ideal suni çim ürünlerini ve aksesuarlarını bulmanıza yardımcı olabilir.

Pub Zaman : 2021-12-14 13:49:20 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Sunny Grass Co.,Ltd

İlgili kişi: Mr. Henry

Tel: 008613771370765

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)