Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

hakkında şirket haberleri Hayvanlar Suni Çimleri Bozabilir mi?

Sertifika
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Müşteri yorumları
E-posta yoluyla gerçekten duyarlılar ve tüm sorularımı yanıtladılar. Ve suni çim oldukça güzel ve gerçek görünüyor. Hemen alıcılarımla iletişime geçeceğim!

—— ABD'den müşteri

Sunny Grass'tan dördüncü siparişim. Müşterilerimin hepsi memnun. Ve bu mükemmel tedarikçiyi bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yanıt sürelerinin harika olduğunu ve teslimatın hemen yapıldığını söylemeliyim!

—— Canana'dan Müşteri

Sunny Grass'tan Henry sayesinde müşterilerim için doğru renkte çim çimi harika bir fiyata aldım. Tüm sorularıma cevap verdi ve her endişemi çözdü. Bir sonraki büyük sipariş için kesinlikle onunla iletişime geçeceğim!

—— BAE'den Müşteri

2016'dan beri Sunny Grass ile çalışıyoruz ve onlar bizim en iyi ortağımız. Çim ve servis konusunda profesyoneller, bu da işimiz için bize çok yardımcı oluyor. Herhangi biriniz fabrika doğrudan fiyatlarıyla çim satın almak istiyorsanız, size önerebileceğimiz en iyi şey onlar.

—— Meksika'dan müşteri

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Hayvanlar Suni Çimleri Bozabilir mi?
hakkında en son şirket haberleri Hayvanlar Suni Çimleri Bozabilir mi?

Evcil hayvan sahipleri için sağlıklı bir çim bakımı neredeyse imkansızdır.Hayvanlar, özellikle köpekler bahçede tahribata neden olabilir ve çimlerinize zarar verebilir.Ancak suni çim, son derece dayanıklı, dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu için çözüm olabilir.Suni çimlerimiz tüm evcil hayvanlar için uygundur!

 

Evcil Hayvan Atığı

Bazı köpek ırklarında yüksek oranda idrar bulunur.PDoğal çimi öldürebilen ve çiminizin her yerinde sarı lekeler bırakabilen H seviyesi.Suni çimlerimiz yüksek kaliteli malzemelerden üretildiği ve UV korumalı olduğu için leke tutmaz.Ek olarak, destek, sıvının etkili bir şekilde akmasını ve hızlı bir şekilde kurumasını sağlayan drenaj için delinmiştir -yani su birikintisi yok!Çim temizliği açısından,'gerçekten basit.Herhangi bir pisliği suyla yıkayabilirsiniz ve gerekirse hafif bir dezenfektan kullanın.

hakkında en son şirket haberleri Hayvanlar Suni Çimleri Bozabilir mi?  0

 

bahçede oynamak

Dçamur olmaması nedeniyle, ybizimEvcil Hayvanlarsuni çim kazma olasılığı daha düşüktür.Köpeğinizin dışarıda oynamasına izin vermek, artık değerli çimlerinizi feda etmek anlamına gelmeyecek.Böyleneden bizimkine bir bakmıyorsunÇevre düzenleme yapaysize zahmetsizce güzel ve yeni bir alan sağlamak için benzersiz bir şekilde tasarlanmış çim.

hakkında en son şirket haberleri Hayvanlar Suni Çimleri Bozabilir mi?  1

Çamurlu Baskı Yok

Çamurlu pati izlerini temizlemek sinir bozucuevinizin ve mobilyalarınızın üzerinde.Suni çim döşediğinizde, doğal çim ve çamur kaldırılır ve çiminizi döşemeden önce zemin kumla sıkıştırılır. Bu nedenle, zeminleriniz pırıl pırıl temiz kalacaktır.Artık evinizin içinden geçen çamurlu ayak izleri, çamurlu ayakkabılar ve kesinlikle suyla tıkanmış çimenler yok.

 

Evcil hayvanlar için suni çim ile ilgileniyor musunuz?Ya da biraz daha fazla bilgi edinmekle ilgileniyor musunuz?Güler yüzlü ekibimizle bugün iletişime geçin.

 

Sunny Grass—Daha İyi Bir Hayatın Yaratıcısı

Pub Zaman : 2020-03-05 13:32:05 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Sunny Grass Co.,Ltd

İlgili kişi: Mr. Henry

Tel: 008613771370765

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)