Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για 7 «ανάγκη να είναι γνωστές» οι άκρες για την επιλογή της συνθετικής χλόης

Πιστοποίηση
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Sunny Grass Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ανταποκρίνονται πραγματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου. Και η τεχνητή χλόη φαίνεται αρκετά συμπαθητική και πραγματική. Μετάβαση να έρθουν σε επαφή με οι αγοραστές μου αμέσως!

—— Πελάτης από τις ΗΠΑ

Είναι την τέταρτη φορά μου να διατάξω από την ηλιόλουστη χλόη. Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν. Και αισθάνομαι τόσο τυχερός να βρώ αυτόν τον τέλειο προμηθευτή. Πρέπει να πείτε ο χρόνος απόκρισής ότι τους ήταν καταπληκτικός και η παράδοση ήταν ευθεία!

—— Πελάτης από Canana

Πήρε τη σωστή τύρφη χλόης χρώματος για τους πελάτες μου σε μια μεγάλη τιμή, χάρι στο Henry από την ηλιόλουστη χλόη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και έλυσε κάθε ανησυχία. Σίγουρα θα τον έρθω σε επαφή με για την επόμενη μεγάλη διαταγή!

—— Πελάτης από τα Ε.Α.Ε.

Από το 2016 εργαστήκαμε με την ηλιόλουστη χλόη, και είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Είναι επαγγελματικοί με τη χλόη και την υπηρεσία, η οποία μας βοηθά πολλή για την επιχείρησή μας. Οποιοιδήποτε από σας θέλουν ot αγοράζουν τη χλόη με τις άμεσες τιμές εργοστασίων, είναι το καλύτερο που μπορούμε να συστήσουμε σε σας.

—— Πελάτης από το Μεξικό

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
7 «ανάγκη να είναι γνωστές» οι άκρες για την επιλογή της συνθετικής χλόης
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 7 «ανάγκη να είναι γνωστές» οι άκρες για την επιλογή της συνθετικής χλόης

Τα χρήματα δεν είναι η μόνη εκτίμηση όταν είναι έρχεται στην επιλογή της συνθετικής χλόης. Υπάρχουν διάφοροι άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν λεπτομερώς πρίν αγοράζουν τον τεχνητό χορτοτάπητά σας που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια. Σε τελευταία ανάλυση, η συνθετική χλόη είναι μια σημαντική επένδυση. Εδώ είναι μερικά πράγματα που εξετάζουν πρίν λαμβάνουν την απόφασή σας.

 

1. Χρήση

Πόσο συχνά ο νέος συνθετικός χορτοτάπητας χλόης σας θα χρησιμοποιηθεί; Πόσα πόδια ή πόδια θα προχωρεί τον τρόπο τους πέρα από την επιφάνεια κάθε μέρα; Η χρήση είναι μια σημαντική εκτίμηση στα σίγουρα. Εάν επιλέγετε μια τύρφη με σκοπό να σταθεί μέχρι τη βαριά χρήση από τους ανθρώπους ή τα κατοικίδια ζώα, η επένδυσή σας θα μπορούσε να φθείρει μάλλον γρήγορα. Εάν τα παιδιά σας αγαπούν υπαίθρια, και τα κατοικίδια ζώα σας πρέπει ακριβώς romp στην ηλιοφάνεια μερικοί χρόνοι κάθε μέρα, να επιλέξουν μια ανθεκτική τύρφη. Κάτι σαν MCG μας το προϊόν θα λειτουργούσε απλώς καλά. Φαίνεται φυσικό, αισθάνεται μαλακό, είναι non-abrasive και πολύ ανθεκτικό.

 

2. Ποιότητα των προϊόντων

Η συνθετική χλόη καλής ποιότητας θα αποτελεσθεί από το πολυπροπυλένιο, το πολυαμίδιο, τα νήματα πολυαιθυλενίου ή ένα μίγμα και των τριών. Επιπλέον, θα βρείτε τα προϊόντα ποιοτικής τύρφης για να υποστηριχτείτε ομοιόμορφα, να χρωματίσετε συνεπή και να περιέχετε τις καλά ραμμένες τούφες. Αναμείνετε να πληρώσετε περισσότερων κατά την επιλογή της συνθετικής χλόης που είναι καλοφτιαγμένη. Μην αφήστε που σας αποτρέπει εν τούτοις. Μακροπρόθεσμα θα σώσετε περισσότερους. Η συνθετική χλόη είναι ένα παιχνίδι όπου τα ποιοτικά προϊόντα κερδίζουν κάθε φορά. Γί αυτό MCG ξοδεύει την μεγαλύτερη μέρος της προσπάθειάς του που επιλέγει έναν κατάλογο που θα συναντηθεί, ή θα υπερβεί, οι συνθετικές ανάγκες χορτοταπήτων χλόης σας. Να μην είστε φοβισμένος να ζητήσει τα δείγματα, ούτε, ειδικά εάν αγοράζετε on-line. Θέλετε να δοκιμάσετε το προϊόν από πρώτο χέρι πριν από την καθιέρωση μια εγκατάσταση. Αυτό είναι ένα προϊόν που πρέπει να δείτε και να αγγίξετε πρίν λαμβάνετε μια απόφαση αγορών.

 

3. Μήκος λεπίδων (ύψος σωρών)

Αυτό είναι απλά μια μέτρηση του μήκους λεπίδων από ακριβώς επάνω από την υποστήριξη στο τέλος της άκρης της. Και ενώ να είναι βάζοντας στον πειρασμό για να επιλεχτεί μια μακριά λεπίδα, να είστε προσεκτικός. Δημιουργούν έναν πλήρη και έναν μεθύστακα κοιτάζουν στην αρχή. Εντούτοις, με τον καιρό θα κάμψουν, αναγκάζοντας το ναυπηγείο σας για να φανούν επίπεδο. Για να σταθεί επάνω πάλι θα απαιτήσει πολλή ώρα με μια σκούπα. Για το βέλτιστο κοιτάξτε και αισθανθείτε, το συνιστώμενο μήκος λεπίδων είναι 3037mm. Η επιλογή της συνθετικής χλόης με αυτό το ύψος σωρών θα σας δώσει έναν φυσικό χορτοτάπητα που φαίνεται φρέσκος, όμως. Θα πρέπει ακόμα να σταθείτε τις λεπίδες επάνω με μια σκούπα κάθε τόσο, αλλά όχι σχεδόν τόσο συχνά όσο με ένα μεγαλύτερο ύψος σωρών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 7 «ανάγκη να είναι γνωστές» οι άκρες για την επιλογή της συνθετικής χλόης  0

 

4. Βάρος και πυκνότητα

 

Κατά επιλογή της συνθετικής χλόης, την πυκνότητα αναφέρεται στον αριθμό συνθετικών νημάτων ανά τετραγωνικό μέτρο της τύρφης. Η συνθετική χλόη με μια υψηλότερη πυκνότητα τύρφης είναι ανθεκτικότερη. Είναι ακριβότεροι επίσης. Οι παραχωρήσεις μπορούν να γίνουν για την πυκνότητα εάν η τιμή είναι ένας παράγοντας και μπορείτε να αντισταθμίσετε με γεμάτο σε έναν βαθμό.

Όσον αφορά στο βάρος, όσο υψηλότερη η ποιότητα, η περισσότερο συνθετική χλόη σας θα ζυγίσει. Φυσικά, αυτό είναι καμίας συνέπειας κατά τη διάρκεια ενός παραδοσιακού εγκαθιστά. Εντούτοις, εάν εγκαθιστάτε ένα πράσινο διάστημα σε ένα patio για ένα υψηλό condo ανόδου, ή το τοπ φραγμό στεγών για παράδειγμα, θα πρέπει να ελέγξετε ότι το ρουλεμάν φορτίων της δομής για να σιγουρευτεί εσείς μπορεί να εγκαταστήσει εκείνο τον ιδιαίτερο τύπο συνθετικής χλόης.

 

5. Υποστήριξη και γεμάτος

Κατά επιλογή της συνθετικής χλόης, γεμάτοι την τύποι ποικίλλουν. Ο συχνότερα, η άμμος και το αμμοχάλικο χρησιμοποιούνται ως τμήμα εγκαθιστούν τη διαδικασία. Υπάρχουν άλλοι τύποι γεμάτων επίσης. Ο σκοπός είναι να κρατηθεί ο χορτοτάπητάς σας ελαστικός και ελαστικός. Συζήτηση πέρα από τις επιλογές με την επιχείρηση εγκαταστάσεών σας να δει ποιο καλύτερο εργασιών για σας.

Όσον αφορά στη συνθετική υποστήριξη χλόης, το πολυουρεθάνιο (PU) ή το λατέξ χρησιμοποιείται. Η πολυ υποστηριγμένη συνθετική χλόη δεν επεκτείνεται και συμβάλλεται το λατέξ. Εάν εγκαθιστάτε την τύρφη σας σε μια περιοχή που είναι γνωστή για την ακραία θερμότητα, πηγαίνετε με ένα υποστηριγμένο πολυουρεθάνιο προϊόν. Αυτό θα εξασφαλίσει ο χορτοτάπητάς ότι σας δεν συρρικνώνεται ή δεν επεκτείνεται, προκαλώντας τις φυσαλίδες, τους κυματισμούς και τα δάκρυα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 7 «ανάγκη να είναι γνωστές» οι άκρες για την επιλογή της συνθετικής χλόης  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για 7 «ανάγκη να είναι γνωστές» οι άκρες για την επιλογή της συνθετικής χλόης  2

 

6. Χρώμα

Αυτό είναι σημαντικό. Μπορεί να είναι βάζοντας στον πειρασμό για να επιλεχτεί μια χλόη που φαίνεται πραγματικά πράσινη, εντούτοις, παίρνει την προσοχή. Μόλις εγκατασταθεί, θα κολλήσει έξω όπως έναν επώδυνο αντίχειρα. Τα περισσότερα από εκείνα τα έξοχα πράσινα προϊόντα χλόης είναι φτηνά επίσης. Θα έχετε τα ζητήματα διάρκειας μακροπρόθεσμα.

Κατά επιλογή της συνθετικής χλόης, την είναι καλύτερο να επιλεχτεί ένα προϊόν που έχει τις ποικίλες σκιές πράσινου. Πράσινος, σκούρο πράσινο και πράσινος ασβέστη ελιών μικτός μαζί θα προσφέρει πιό πολύβλαστος και φυσικός κοιτάζει. Επίσης, ψάξτε τη χλόη που δεν είναι απολύτως ομοιόμορφη. Αυτό θα προσθέσει στην έκκληση συγκρατήσεων. Μπορείτε να θελήσετε να ψάξετε ένα προϊόν που περιέχει μερικές καφετιές κηλίδες επίσης. Αυτό θα κάνει το ναυπηγείο σας να φανεί φυσικότερο και πλήρες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 7 «ανάγκη να είναι γνωστές» οι άκρες για την επιλογή της συνθετικής χλόης  3

 

 

7. Συντήρηση

Η απλή εμπειροτεχνική μέθοδος είναι, ο δαπανηρότερος η χλόη, λιγότεροι που θα πρέπει να ξοδεψετε για να την διατηρήσετε. Θυμηθείτε ότι κατά την παραγωγή της επιλογής σας. Επίσης, εξετάστε άλλους παράγοντες επίσης. Για παράδειγμα, εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου ο καιρός μπόρεσε να είναι ένας παράγοντας, αυτή είναι μια σημαντική εκτίμηση. Επίσης, τι κάνει το θόλο σας μοιάζει με; Εάν έχετε τη δυνατότητα για τα άκρα και άλλα συντρίμμια να αφορήσετε το χορτοτάπητά σας συχνά, παράγοντας που στην απόφασή σας. Όχι μόνο εκείνα τα στοιχεία θα πρέπει να αφαιρεθούν, η τύρφη σας θα πρέπει να είναι ανθεκτική για να το χειριστεί.

 

Ξέρουμε ότι η επιλογή της συνθετικής χλόης είναι ευκολότερη εν λόγω από γίνοντη. Όλες οι εκτιμήσεις, διαφορετικοί τύποι, σημεία τιμών, αυτό μπορούν να είναι συγχέοντας. Μπορούμε να βοηθήσουμε. Σε MCG, εργαζόμαστε με τα συνθετικά προϊόντα χλόης κάθε μέρα. Μας ελάτε σε επαφή με έτσι μπορούμε να πάμε πέρα από τις επιλογές με σας. Μαζί, θα βρούμε την καλύτερη λύση για σας. Ο χορτοτάπητάς σας θα είναι ανθεκτικός και θα φανεί καταπληκτικός για τα επόμενα χρόνια.

Χρόνος μπαρ : 2019-09-01 11:26:59 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunny Grass Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: 008613771370765

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)