Mesaj gönder
Ana sayfa Haberler

hakkında şirket haberleri Sentetik Çim Seçimi İçin Bilmeniz Gereken 7 İpucu

Sertifika
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Çin Sunny Grass Co.,Ltd Sertifikalar
Müşteri yorumları
E-posta yoluyla gerçekten duyarlılar ve tüm sorularımı yanıtladılar. Ve suni çim oldukça güzel ve gerçek görünüyor. Hemen alıcılarımla iletişime geçeceğim!

—— ABD'den müşteri

Sunny Grass'tan dördüncü siparişim. Müşterilerimin hepsi memnun. Ve bu mükemmel tedarikçiyi bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yanıt sürelerinin harika olduğunu ve teslimatın hemen yapıldığını söylemeliyim!

—— Canana'dan Müşteri

Sunny Grass'tan Henry sayesinde müşterilerim için doğru renkte çim çimi harika bir fiyata aldım. Tüm sorularıma cevap verdi ve her endişemi çözdü. Bir sonraki büyük sipariş için kesinlikle onunla iletişime geçeceğim!

—— BAE'den Müşteri

2016'dan beri Sunny Grass ile çalışıyoruz ve onlar bizim en iyi ortağımız. Çim ve servis konusunda profesyoneller, bu da işimiz için bize çok yardımcı oluyor. Herhangi biriniz fabrika doğrudan fiyatlarıyla çim satın almak istiyorsanız, size önerebileceğimiz en iyi şey onlar.

—— Meksika'dan müşteri

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Sentetik Çim Seçimi İçin Bilmeniz Gereken 7 İpucu
hakkında en son şirket haberleri Sentetik Çim Seçimi İçin Bilmeniz Gereken 7 İpucu

zaman tek düşünce para değildirBTsıra sentetik çim seçimine geliyor.Cihazınızı satın almadan önce düşünülmesi gereken birkaç başka faktör daha vardır.yapayyıllarca sürecek çim.Sonuçta, sentetik çim büyük bir yatırımdır.Kararınızı vermeden önce göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey var.

 

1.kullanım

Yeni sentetik çim çiminiz ne sıklıkla kullanılacak?Kaç ayak veya pençe işlenecekher gün yüzeyde yol alıyorlar mı?Kullanım önemli kesinlikle dikkate alın.İnsanların veya evcil hayvanların yoğun kullanımına dayanacak şekilde tasarlanmamış bir çim seçerseniz, yatırımınız oldukça hızlı bir şekilde tükenebilir. Çocuklarınız açık havada oynamayı seviyorsa ve evcil hayvanlarınızın her gün birkaç kez güneş ışığında oynaması gerekiyorsa, dayanıklı bir çim seçin.MCG ürünümüz gibi bir şeygayet iyi çalışırdı.Doğal görünür, yumuşaktır, aşındırmaz ve çok dayanıklıdır.

 

2.Ürün kalitesi

Kaliteli sentetik çim, polipropilen, poliamid, polietilen ipliklerden veya üçünün karışımından yapılacaktır.Ayrıca, eşit şekilde desteklenmiş, renkleri tutarlı ve iyi dikilmiş püsküller içeren kaliteli çim ürünleri bulacaksınız.İyi yapılmış sentetik çimi seçerken daha fazla ödeme yapmayı bekleyin.Yine de bunun seni caydırmasına izin verme.Uzun vadede daha fazla tasarruf edeceksiniz.Sentetik çim kaliteli ürünlerin her zaman kazandığı bir oyundur.Bu nedenleMCGsentetik çim çim ihtiyaçlarınızı karşılayacak veya aşacak bir envanter seçmek için çabasının çoğunu harcıyor. Özellikle çevrimiçi satın alıyorsanız, numune istemekten de korkmayın.Kurulum yapmadan önce ürünü ilk elden deneyimlemek istiyorsunuz.Bu, satın alma kararı vermeden önce görmeniz ve dokunmanız gereken bir üründür.

 

3.Bıçak Uzunluğu (Kazık Yüksekliği)

Bu, desteğin hemen üstünden ucunun sonuna kadar bıçak uzunluğunun basit bir ölçümüdür.Uzun bir bıçak seçmek cazip gelse de dikkatli olun.Başlangıçta dolgun ve bereketli bir görünüm yaratırlar.Ancak zamanla eğilerek bahçenizin düz görünmesine neden olurlar.Tekrar ayağa kaldırmak, bir süpürgeyle süpürmek için çok zaman gerektirecektir.Optimum görünüm ve his için önerilen bıçak uzunluğu 30-37 mm'dir.Sentetik çim seçimiBu hav yüksekliği size taze görünen ama bakımlı doğal bir çim verecektir.Hala ara sıra bir süpürgeyle bıçakları kaldırmanız gerekecek, ancak daha büyük bir yığın yüksekliğinde yapacağınız kadar sık ​​değil.

hakkında en son şirket haberleri Sentetik Çim Seçimi İçin Bilmeniz Gereken 7 İpucu  0

 

4.Ağırlık ve Yoğunluk

 

Sentetik çim seçerken yoğunluk, kare başına düşen sentetik iplik sayısını ifade eder.metreçim.Daha yüksek çim yoğunluğuna sahip sentetik çim daha dayanıklıdır.Onlar da daha pahalıdır.Fiyat bir faktör ise yoğunluk için tavizler verilebilir ve bir dereceye kadar dolgu ile telafi edebilirsiniz.

Ağırlığa gelince, kalite ne kadar yüksek olursa, sentetik çiminizin ağırlığı o kadar artar.Tabii ki, geleneksel bir kurulum sırasında bunun bir önemi yoktur.Bununla birlikte, örneğin, çok katlı bir apartman dairesi için bir verandaya yeşil bir alan veya çatı barı kuruyorsanız, söz konusu sentetik çim türünü kurabildiğinizden emin olmak için yapının yük taşıma kapasitesini kontrol etmeniz gerekecektir.

 

5.Destek ve Dolgu

Sentetik çim seçerken dolgu çeşitleri değişkenlik göstermektedir.Çoğu zaman, kurulum sürecinin bir parçası olarak kum ve çakıl kullanılır.Başka dolgu türleri de vardır.Amaç, çimlerinizi esnek ve esnek tutmaktır.Sizin için en iyi olanı görmek için kurulum şirketinizle seçenekler üzerinde konuşun.

Sentetik çim desteğine gelince, poliüretan(PU)veya lateks kullanılır.Poly destekli sentetik çim genleşmez ve büzülmez;lateks yapar.Çiminizi aşırı sıcak olduğu bilinen bir alana kuruyorsanız, poliüretan destekli bir ürün seçin.Bu, çiminizin büzülmemesini veya genişlememesini sağlayarak kabarcıklara, dalgalanmalara ve yırtılmalara neden olmaz.

hakkında en son şirket haberleri Sentetik Çim Seçimi İçin Bilmeniz Gereken 7 İpucu  1hakkında en son şirket haberleri Sentetik Çim Seçimi İçin Bilmeniz Gereken 7 İpucu  2

 

6.Renk

Bu önemli bir tanesi.Gerçekten yeşil görünen bir çimi seçmek cazip gelebilir, ancak dikkatli olun.Kurulduktan sonra, ağrılı bir parmak gibi dışarı çıkacaktır.Bu süper yeşil çim ürünlerinin çoğu da ucuz.Uzun vadede dayanıklılık sorunları yaşarsınız.

Sentetik çim seçerken yeşilin farklı tonlarına sahip bir ürün seçmek en doğrusudur.Zeytin yeşili, koyu yeşil ve limon yeşili birlikte karıştırıldığında daha gür ve doğal bir görünüm sunacaktır.Ayrıca tamamen tekdüze olmayan çimleri arayın.Bu, frenleme temyizine katkıda bulunacaktır.Birkaç kahverengi benek içeren bir ürün de aramak isteyebilirsiniz.Bu, bahçenizin daha doğal ve dolgun görünmesini sağlayacaktır.

hakkında en son şirket haberleri Sentetik Çim Seçimi İçin Bilmeniz Gereken 7 İpucu  3

 

 

7.Bakım

Temel kural, çim ne kadar pahalıysa, onu korumak için o kadar az harcamanız gerekecek.Seçiminizi yaparken bunu unutmayın.Ayrıca, diğer faktörleri de göz önünde bulundurun.Örneğin, hava durumunun bir faktör olabileceği bir bölgede yaşıyorsanız, bu önemli bir husustur.Ayrıca, kanopiniz neye benziyor?Uzuvların ve diğer döküntülerin çimlerinize sık sık düşme potansiyeli varsa, bunu kararınıza dahil edin.Sadece bu öğelerin kaldırılması gerekmeyecek, çiminizin bununla başa çıkmak için dayanıklı olması gerekecek.

 

Sentetik çim seçmenin söylemenin yapmaktan daha kolay olduğunu biliyoruz.Tüm hususlar, farklı tipler, fiyat noktaları, kafa karıştırıcı olabilir.Yardımcı olabiliriz.-deMCG, sentetik çim ürünleri ile çalışıyoruzher gün.Sizinle seçenekleri gözden geçirebilmemiz için bizimle iletişime geçin.Sizin için en iyi çözümü birlikte bulacağız.Çimleriniz yıllarca dayanıklı olacak ve harika görünecek.

Pub Zaman : 2019-09-01 11:26:59 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Sunny Grass Co.,Ltd

İlgili kişi: Mr. Henry

Tel: 008613771370765

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)